Disclaimer

Productie: Beerten Events B.V.

Beerten Events B.V.
Music Show Scotland
Jonkerspad 1
7271 LC Borculo
Holland
Telefoon: 0031 5452 73375
Fax: 0031 5452 73256
E-mail: info@musicshow-scotland.com
Website: www.musicshow-scotland.nl

 

Alle informatie op deze website is te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Music Show Scotland geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u neemt op de informatie die u op deze website vindt (www.musicshowscotland.nl), is strikt op uw eigen risico. Music Show Scotland is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Alle afbeeldingen op onze site zijn eigendom van Music Show Scotland en mogen niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan Music Show Scotland. Reproductie, kopiëren en ander gebruik voor privé- of commerciële doeleinden is verboden. 

Vanuit onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk slechte inhoud bevat.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en voorwaarden kunnen hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" nakijkt voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Het copyright voor gepubliceerde objecten blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Reproductie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Geen waarschuwing zonder voorafgaand contact! Als de inhoud of presentatie van deze pagina's inbreuk maakt op rechten van derden of wettelijke bepalingen, vragen we om een ​​overeenkomstig bericht zonder kosten. De verwijdering van een inbreuk op intellectuele eigendomsrechten door dit recht kan niet plaatsvinden zonder onze toestemming.

Wij garanderen dat de terecht betwiste passages onmiddellijk worden verwijderd, zonder dat u een advocaat hoeft in te schakelen. Niettemin zullen we de kosten die u hebt gemaakt zonder voorafgaand contact volledig afwijzen en, indien nodig, een tegenvordering indienen wegens schending van de bovengenoemde bepaling.

Management:   Hans Beerten
Referentie Handelsmerkregistratie    009525031 [HABM; Avenida de Europa 4, E-03008 Alicante, Spanje]
BTW.nr:   NL8227.79.870B01
KVK.nr:   50508229
Bankrekening:   Rabobank
IBAN: NL53RABO0114925089

Bij gebruik van onze website gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.