Catering

De meeste zaaleigenaren kijken hun ogen uit, want een beetje horecabedrijf is jaloers op de faciliteiten die de mobiele keuken biedt.

Wat er zoal mee gaat voor de catering? Twee grote steamers, een grote bakplaat, een enorm elektrisch fornuis, twee kookketels waarmee we 70 liter soep per keer kunnen maken, een grote friteuse, twee dubbele diepvriezers, zo groot dat je er in kunt staan, vier enorme koelkasten, een eigen bar compleet met biertap en frisdrankautomaten, een koffie-automaat, roestvrijstalen snij- en werktafels en een eigen spoelkeuken voor de afwas.

De cijfers van de ingrediënten die benodigd zijn voor een concert zijn ook niet mis. Zo is er per concertweekeinde veertig broden, zes kilo smeerboter en vijf kilo broodbeleg benodigd voor alleen de lunches en het ontbijt. Om over de ingrediënten voor de warme maaltijd nog maar te zwijgen.

Niet te vergeten zijn echter ook de vele lekkernijen tussendoor: honderden hapjes als kaas, worst, zalm, ei, alsook chips en winegums, maar ook stukjes appel en augurken, zorgen ervoor, dat het gezamenlijke team fit genoeg is, om dit spektakel weer neer kunnen te zetten.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Klik op 'Accepteer cookies' om hiermee in te stemmen.

Bekijk hier de cookie instellingen

Cookie instellingen

Hieronder kunt u kiezen welk type cookies u wilt accepteren. Klik op "Cookie instellingen opslaan" om je keuze te bevestigen.